Wie zijn wij?

We begonnen in 1985 klein, als uitvoerder van laswerkzaamheden voor derden. Inmiddels is BMT Brekelmans Techniek B.V. uitgegroeid tot fabrikant van een breed assortiment hemelwaterafvoeren, dakdoorvoeren en andere dakmaterialen in staal, roestvaststaal, aluminium, lood, koper, aluminium/pvc gelamineerd en rvs/pvc gelamineerd.

Onze kracht zit in onze praktische instelling en jarenlange ervaring. We denken mee, om voor elk project de beste oplossing te vinden. Soms zit die oplossing in een simpele toevoeging of een hele kleine aanpassing. Andere keren ontwikkelen we maatwerk.

jan

Jan - Eigenaar

Jan is oprichter en eigenaar van BMT. Hij ontwerpt en ontwikkelt nieuwe producten en geeft technisch advies aan klanten, eventueel ook op locatie.

Daarnaast heeft hij zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in 3D tekenen in Inventor (geschikt voor BIM). Hierin geeft hij ook les aan bedrijven en personen.

Luuk - Technisch directeur

Zoon en opvolger van Jan. Tevens de technische man bij BMT. Luuk houdt zich vooral bezig met de productietechnieken en het aansturen van het personeel.

luuk
marij

Marij - Financiële administratie

Marij is verantwoordelijk voor de gehele administratie van BMT. Vaak is zij ook uw eerste aanspreekpunt aan de telefoon. Daarnaast verzorgt ze ook de logistieke afhandeling van alle bestellingen en is ze verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van materialen in het magazijn.

Kim - Administratie

Kim helpt enkele dagen per week mee in het magazijn. Ook is ze verantwoordelijk voor de complete archivering van alle bedrijfsdocumenten.

kim
Timo

Timo - Productiemedewerker

Timo zorgt voor het goed verlopen van de productie- en lasprocessen. Hij houdt de planning in de gaten en stuurt bij waar het nodig is. Ook het laden en lossen van goederen is wel aan Timo besteed.

Bryann - Productiemedewerker

Bryann heeft zijn opleiding Mechanical engineering afgerond en verzorgd bij BMT het productiewerk en het laswerk. Daarnaast houdt hij de kwaliteit van het werk in de gaten.

bryann
Duncan

Duncan - Productiemedewerker

Duncan is allround productiemedewerker bij BMT. Hij verzorgd ook het productiewerk en het laswerk. Met zijn affiniteit voor techniek is hij thuis vaak in de schuur te vinden waar hij sleutelt aan alles wat met techniek te maken heeft.

Karen - Marketing en communicatie

Karen is verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van BMT. Ze adviseert Jan en Luuk over in te zetten marketingmiddelen zoals de website, digitale nieuwsbrieven en publicaties en helpt mee deze te ontwikkelen.