Wie zijn wij?

We begonnen in 1985 klein, als uitvoerder van laswerkzaamheden voor derden. Inmiddels is BMT Brekelmans Techniek B.V. uitgegroeid tot fabrikant van een breed assortiment hemelwaterafvoeren, dakdoorvoeren en andere dakmaterialen in staal, roestvaststaal, aluminium, lood, koper, aluminium/pvc gelamineerd en rvs/pvc gelamineerd.

Onze kracht zit in onze praktische instelling en jarenlange ervaring. We denken mee, om voor elk project de beste oplossing te vinden. Soms zit die oplossing in een simpele toevoeging of een hele kleine aanpassing. Andere keren ontwikkelen we maatwerk.

Luuk - Eigenaar

Sinds augustus 2021 is Luuk de nieuwe eigenaar van BMT. Wegens het bereiken van de pensioenleeftijd heeft oprichter Jan Brekelmans het stokje doorgegeven aan zijn jongste zoon die zijn levenswerk verder doorzet. De persoonlijke en vertrouwde aanpak zoals u die van ons gewend bent, blijft onveranderd.

luuk
marij

Marij - Financiële administratie

Marij is verantwoordelijk voor de financiële administratie van BMT. Vaak is zij ook uw eerste aanspreekpunt aan de telefoon. Daarnaast verzorgt ze ook de logistieke afhandeling van alle bestellingen en is ze verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van materialen in het magazijn.

Kim - Administratie

Kim is verantwoordelijk voor de goederenontvangsten. Daarnaast verzorgt ze ook de logistieke afhandeling van alle bestellingen en is ze verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van materialen in het magazijn.

kim
Linde

Linde - Administratie

Linde is recent bij het BMT team gekomen en is verantwoordelijk voor de complete archivering en digitalisering van bedrijfsdocumenten.

Duncan - Productiemedewerker

Duncan is allround productiemedewerker bij BMT. Hij verzorgt ook het productiewerk en het laswerk. Met zijn affiniteit voor techniek is hij thuis vaak in de schuur te vinden waar hij sleutelt aan alles wat met techniek te maken heeft.

Duncan
Tarik

Tarik - Productiemedewerker

Tarik is allround productiemedewerker bij BMT. Hij verzorgt het productiewerk en het laswerk. Ook is hij goed op weg om zijn opleiding met een goed resultaat af te ronden.

Damion - Productiemedewerker

Damion is allround productiemedewerker bij BMT. Hij verzorgt het productiewerk en het laswerk. Damion is echt een manusje-van-alles en springt bij waar het nodig is.

Damion
Nello

Nello - Productiemedewerker

Nello is allround productiemedewerker bij BMT. Hij verzorgt het productiewerk en het laswerk. Nello heeft zich vertrouwt gemaakt met veel verschillende lasprocessen.