Nieuwsbrieven

Al meer dan dertig jaar houdt BMT Brekelmans Techniek zich bezig met het bewerken van metaal, non-ferrometaal en kunststoffen tot allerlei dakmaterialen, dakdoorvoeren, hemelwaterafvoeren, loofafscheiders, stadsuitlopen, ventilatiedoorvoeren, etc.

We luisteren naar vragen uit de markt en ontwikkelen daar passende producten voor. Zo komen wij regelmatig met nieuwe producten en toepassingen. Hieronder vindt u een overzicht.

rioleringsbuizen type Loro & Aco

Uitbreiding in ons programma rioleringsbuizen type Loro & Aco

28 maart 2017
Wij hebben ons programma type Loromeij & Aco ondereinden uitgebreid. Deze zijn nu verkrijgbaar in meerdere maten.

Bekijk de nieuwsbrief.

Droge sifon

Droge sifon voorkomt geur uit HWA & rioleringsbuis

22 november 2016
Bij ontluchting van de regenpijp kan onder sommige weersomstandigheden stankoverlast ontstaan. bMT lost dit op door middel van een droge sifon.

Bekijk de nieuwsbrief.

digitaal factureren

BMT gaat digitaal factureren

6 september 2016
Om efficiënter te kunnen werken gaat BMT per eind september over op digitaal factureren. U ontvangt uw factuur dan voortaan per e-mail in plaats van per post.

ECB coating

Nieuw: ECB coating

5 juli 2016
Sinds kort kan BMT ECB coating aanbrengen op diverse dakmaterialen. Het voordeel van deze coatings is dat aluminium ontluchtingskappen, dakopstanden, lichtkoepels etc. zo ingeföhnd kunnen worden in ECB dakbedekkingen.

Bekijk de nieuwsbrief.

HWA hulpstukken met verjongde spie

T-stukken en andere HWA hulpstukken met verjongde spie

5 april 2016
U kunt bij ons terecht voor T-stukken, bochten, buizen etc. met verjongde spie, voor mooie, strakke verbindingen zonder verdikkingen van moffen, voor of tussen de muur.

Bekijk de nieuwsbrief.

ondereinden type Loro & Aco

Staal en aluminium ondereinden type Loro & Aco in RAL-kleur naar keuze

23 februari 2016
Wist u dat BMT fabrikant is van type Loro & Aco ondereinden? Wij leveren deze in staal en slagvast aluminium, in RAL-kleur naar keuze.

Bekijk de nieuwsbrief.

BMT in vakblad gevelbouw

11 december 2015
In de nieuwste uitgave van het vakblad Gevelbouw staat een mooi artikel over BMT en onze producten.

Lees hier het hele artikel

Nieuw: gebogen bochten

8 december 2015
Wij horen vaak dat men segmentbochten niet mooi vindt. Daarom kunt u vanaf nu ook bij ons terecht voor gebogen bochten in staal gegalvaniseerd. Wij maken deze in 45° en 90°, in diverse uitvoeringen.

Bekijk de nieuwsbrief

Nieuw: TPE en TPO coating

10 november 2015
Sinds kort kan BMT TPE en TPO coating aanbrengen op de diverse dakmaterialen. Het voordeel van deze coatings is dat aluminium ontluchtingskappen, dakopstanden, lichtkoepels etc. zo ingeföhnd kunnen worden in TPE en TPO dakbedekkingen.

Bekijk de nieuwsbrief

Nieuw: HWA combi afvoer spuwer

8 oktober 2015
BMT heeft daarom een nieuw model ontwikkeld waarbij de instroming van het dakwater verder het dak op wordt gebracht (zie A), zodat een eventuele verstopping niet meer bij de spuwer (zie AA) plaatsvindt.

Bekijk de nieuwsbrief